Технологія сиру кисломолочного дитячого харчування

Вантажиться...
Ескіз
Дата
2016
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Монографія присвячена науковому обґрунтуванню і удосконаленню технології сиру кисломолочного для дитячого харчування з подовженим терміном зберігання і зниженим алергенним впливом з використанням заквасок мезофільних молочнокислих лактококів безпосереднього внесення, змішаних культур адаптованих до молока біфідобактерій, біфідогенних факторів та пребіотиків. Видання призначене для фахівців спеціальності 181 «Харчові технології».
Монография посвящена научному обоснованию и усовершенствованию технологии творога для детского питания с длительным сроком хранения и пониженным аллергенным воздействием с использованием заквасок мезофильных молочнокислых лактококков непосредственного внесения, смешанных культур адаптированных к молоку бифидобактерий, бифидогенных факторов и пребиотиков. Издание предназначено для специалистов по специальности 181 «Пищевые технологии».
Опис
Назаренко, Ю. В. Технологія сиру кисломолочного дитячого харчування [Текст] : монографія / Назаренко Юлія Валентинівна, Ткаченко Наталія Андріївна ; Сум. нац. аграр. ун-т. - Суми : ВВП "Мрія-1", 2016. - 188 с. : табл., рис. - Бібліогр.: с. 160-186. - ISBN 978¬966-566-653-0.
Ключові слова
кисломолочний сир, дитяче харчування, заквашувальні композиції, мезофільні лактококи, біфідобактерії, пробіотики, терміни зберігання, творог, детское питание, заквасочные композиции, мезофильные лактококки, бифидобактерии, пробиотики, сроки хранения
Бібліографічний опис