Технологія виробництва комбікормів

Вантажиться...
Ескіз
Дата
2011
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
У підручнику розглянуто роль, призначення та способи згодовування комбікормів, викладені дані щодо оцінки їх поживної цінності, наведено характеристику кормової сировини та розглянуто організацію виробництва комбікормів, технології приймання, розміщення та зберігання сировини, технології її підготовки до виробництва комбікормів, технології дозування та зміщування, а також чотири покоління технологій виробництва комбікормів. Викладено основи контролю якості сировини і комбікормів, ефективного управління та безпечної експлуатації комбікормових заводів. Для студентів вищих навчальних закладів напряму «Харчова технологія та інженерія» за програмами бакалаврів і спеціальності «Технологія зберігання та переробки зерна» за програмами спеціалістів і магістрів, а також для фахівців комбікормової промисловості.
В учебнике рассмотрена роль, назначение и способы скармливания комбикормов, изложены данные по оценке их питательной ценности, приведена характеристика кормового сырья и рассмотрена организация производства комбикормов, технологии приема, размещения и хранения сырья, технологии ее подготовки к производству комбикормов, технологии дозирования и смешивания, а также четыре поколения технологий производства комбикормов. Изложены основы контроля качества сырья и комбикормов, эффективного управления и безопасной эксплуатации комбикормовых заводов. Для студентов высших учебных заведений направления «Пищевая технология и инженерия» по программам бакалавров и специальности «Технология хранения и переработки зерна» по программам специалистов и магистров, а также для специалистов комбикормовой промышленности.
Опис
Єгоров, Б. В. Технологія виробництва комбікормів [Текст] : підручник для студентів вищ. навч. закл. напряму «Харчова технологія та інженерія» за програмами бакалаврів і спец. «Технологія зберігання та переробки зерна» за програмами спеціалістів і магістрів / Єгоров Богдан Вікторович. – Одеса : Друк. дім, 2011. – 448 с. : табл., рис. - Бібліогр.: с. 446-447. – ISBN 978-966-389-284-9.
Ключові слова
комбікорми, комбікормова продукція, комбікормова сировина, виробництво комбікормів, змішування компонентів комбікормів, контроль якості комбікормів, комбикорма, комбикормовая продукция, комбикормовое сырье, производство комбикормов, смешивание компонентов комбикормов, контроль качества комбикормов
Бібліографічний опис