Перегляд за Автор "Гроза, А. О."
Зараз показуємо 1 - 3 з 3
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- ДокументВикористання дріжджових екстрактів для покращення сенсорних характеристик посічених напівфабрикатів з м’яса птиці(2019) Цисар, І. В.; Гроза, А. О.У рамках виконання науко-дослідної роботи студентів на кафедрі технології м‘яса, риби і морепродуктів Одеської національної академії харчових технологій було проведено дослідження щодо можливості використання в рецептурах посічених напівфабрикатів з м‘яса птиці (м'ясо індички) дріжджових екстрактів для покращення смаку і аромату кінцевого продукту.
- ДокументНетрадиційна рослинна сировина в м’ясних напівфабрикатах(2019) Гроза, А. О.
- ДокументНовітні продукти харчування на м’ясній основі(2020) Агунова, Л. В.; Мохонько, К. В.; Гроза, А. О.М'ясо є перспективною сировиною для виробництва продуктів дієтичного харчування. Значний вміст в ньому білку, біоактивних пептидів, мінеральних речовин, вітамінів, екстрактивних речовин робить його незамінним інгредієнтом при розробці раціонів харчування людей різних вікових груп.