Перегляд за Автор "Савенко, К. В."
Зараз показуємо 1 - 3 з 3
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- Документ135628 Композиція інгредієнтів для приготування хлібобулочних виробів лікувально-профілактичного призначення(2019) Солоницька, І. В.; Савенко, К. В.В основу корисної моделі поставлено задачу розробити композицію інгредієнтів для приготування хлібобулочних виробів лікувально-профілактичного призначення за технологією "відкладеного випікання", в якій шляхом введення нових компонентів, забезпечити підвищення швидкості бродіння, покращення органолептичних та фізико-хімічних показників готового продукту, збагачення його вітаміном С.
- ДокументКорегування рецептурного складу напівфабрикатів хлібних виробів для усунення основних недоліків технологій «відкладеного випікання»(2018) Савенко, К. В.В даній роботі було розглянуто корегування рецептурного складу напівфабрикатів хлібних виробів для усунення основних недоліків технологій «відкладеного випікання».
- ДокументТехнологічні рішення основних недоліків технологій «відкладеного випікання»(2018) Савенко, К. В.Використання технології «відкладеного випікання» в хлібопекарській промисловості є як ніколи актуальною. Через те, що стадія випічки виробів проводиться частково або зовсім відсутня, використовуються енергозберігаючі технології. Вироби можуть централізовано закуповуватися і зберігатися, при цьому термін зберігання залежить від типу застосовуваної технології.