Перегляд за Автор "Хвостенко, К.В."
Зараз показуємо 1 - 4 з 4
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- ДокументВикористання борошна з пшениці ваксі в технології галет на основі крохмальних сиропів(2015) Іоргачова, К.Г.; Хвостенко, К.В.; Приз, І.В.В ході проведення роботи нами було досліджено можливість повної заміни цукру на мальтозний сироп в рецептурі галет «Арктика».
- ДокументВплив нових видів вуглеводовмісної сировини на якість галет(2015) Хвостенко, К.В.Досліджено вплив повної заміни цукру мальтозною патокою в рецептурі галет "Арктика" на показники їх якості.
- ДокументПокращення якості кексів на дріжджах за рахунок використання борошна з пшениці ваксі(2014) Хвостенко, К.В.Визначено вплив борошна пшениці ваксі на якість кексів на дріжджах.
- ДокументРозробка технології галет зі зниженою цукроємністю на основі нового виду борошна(2014) Хвостенко, К.В.Розроблена технологія галет високої якості зі зниженою цукроємністю на основі борошна з пшениці ваксі.