Використання борошна пшениці ваксі для уповільнення черствіння сирцевих пряників

Вантажиться...
Ескіз
Дата
2014
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Вивчався вплив заміни 25, 50, 75 і 100% хлібопекарського пшеничного борошна на безамілозне для стабілізації якості сирцевих пряників при зберіганні.
Опис
Іоргачова, К.Г. Використання борошна пшениці ваксі для уповільнення черствіння сирцевих пряників / К.Г. Іоргачова, О.В. Макарова, К.В. Хвостенко // Нові ідеї в харчовій науці – нові продукти харчовій промисловості: прогр. і матеріали Міжнар. наук. конф., присвяч. 130-річчю Нац. ун-ту харч. технологій, Київ, 13-17 жовт. 2014 р. – Київ, 2014. – С. 187.
Ключові слова
пшениця ваксі, процес черствіння, сирцеві пряники, безамілозний крохмаль
Бібліографічний опис