Наукові передумови використання фосфоліпідів у продуктах здорового харчування

Вантажиться...
Ескіз
Дата
2018
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Метою роботи була розробка рецептури харчової пасти на основі композиції вода-масло-лецитин з ламелярною мезофазою.
Опис
Колесніченко, С. Л. Наукові передумови використання фосфоліпідів у продуктах здорового харчування / С. Л. Колесніченко, Л. М. Тележенко // Зб. тез. доп. 78-ї наук. конф. викл. акад., Одеса, 23–27 квіт. 2018 р. / Одес. нац. акад. харч. технологій ; під заг. ред. Б. В. Єгорова. – Одеса, 2018. – С. 86–88 : табл., рис. – Бібліогр.: 5 назв.
Ключові слова
фосфоліпіди, продукти харчування, здорове харчування
Бібліографічний опис