Перегляд за Автор "Юрковська, В. В."
Зараз показуємо 1 - 6 з 6
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- Документ110460 Спосіб виробництва екструдованого зернового продукту(2016) Овсянникова, Л. К.; Валевська, Л. О.; Орлова, С. С.; Юрковська, В. В.Спосіб виробництва екструдованого зернового продукту, що включає просіювання крупи, змішування рецептурних компонентів, екструдування, продавлювання крізь фільєри і нарізання, який відрізняється тим, що просіяну кукурудзяну крупу змішують з розмеленим зерном проса, сіллю і сумішшю прянощів.
- ДокументДослідження процесу сушіння зернових дрібнонасіннєвих культур(2017) Станкевич, Г. М.; Овсянникова, Л. К.; Валентюк, Н. О.; Юрковська, В. В.Проведені дослідження, на підставі яких отримані рівняння, що дозволяють прогнозувати процес сушіння дрібнонасіннєвих зернових культур за різних значень вологості, товщини шару зерна і тривалості підведення мікрохвильової енергії і продування зовнішнім повітрям.
- ДокументОсобливості охолодження насіння дрібнонасінєвих культур(2019) Овсянникова, Л. К.; Юрковська, В. В.; Орлова, С. С.Сучасні технології якісного зберігання зерна передбачають повний комплекс захисту зернової маси, фокусуючись на забезпеченні умов, основні з яких: температура, вологість, час. Різні умови і місця вирощування та збору, можуть значно змінювати вологість свіжозібранного зерна. Температура зернової маси – це важливий показник, що характеризує стан зернової маси при зберіганні. Тому дуже часто виникає питання про якісне і швидке сушіння або охолодження зерна.
- ДокументПроблеми питання технології очищення проса(2015) Овсянникова, Л. К.; Юрковська, В. В.; Лебедєв, В. І.На сьогоднішній день такій цінній круп’яній культурі, як просо, приділяється недостатня увага, хоча воно характеризується високою посухостійкістю, що є досить позитивним при поступових змінах клімату протягом останнього десятиріччя, а за останні роки в Україні стали очевидними зміни клімату на фоні підвищення температури.
- ДокументПросо і методи його сушіння на сучасних підприємствах(2019) Юрковська, В. В.; Овсянникова, Л. К.Мета дослідження: обґрунтування ефективних режимів термічної обробки проса, які дозволять знизити енерговитрати на післязбиральну його обробку.
- ДокументУдосконалення технології очищення зерна проса(2017) Овсянникова, Л. К.; Валевська, Л. О.; Юрковська, В. В.; Соколовська, О. Г.Очищення є одинією з головних процесів післязбиральної обробки проса, в процесі якого підвищуються технологічні показники зерна та покращується його стійкість при зберіганні.