Конференції молодих вчених, студентів та аспірантів (Conferences of Young Scientists, Students and Postgraduate Students)
Постійне посилання на фонд
Переглянути
Перегляд Конференції молодих вчених, студентів та аспірантів (Conferences of Young Scientists, Students and Postgraduate Students) за Дата публікації
Зараз показуємо 1 - 20 з 6216
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- ДокументЗбірник наукових праць молодих учених, аспірантів та студентів – 2011, Т. 1(Одеська національна академія харчових технологій, 2011)
- ДокументВода в харчовій промисловості - 2011(Одес. нац. акад. харч. технологій, 2011)У збірнику тез доповідей конференції наведені матеріали наукових досліджень у сфері використання води на підприємствах харчової галузі, оцінки її якості та можливого впливу на організм людини. Матеріали призначені для молодих вчених, аспірантів, магістрів, студентів, пошукачів, спеціалістів харчовій промисловості. Матеріали, занесені до збірника, друкуються за авторськими оригіналами.
- ДокументЗбірник наукових праць молодих учених, аспірантів та студентів – 2011, Т. 2(Одеська національна академія харчових технологій, 2011)
- ДокументЗбірник наукових праць молодих учених, аспірантів та студентів - 2012, Т. 2(Одеська національна академія харчових технологій, 2012)
- ДокументЗбірник наукових праць молодих учених, аспірантів та студентів - 2012, Т. 1(Одеська національна академія харчових технологій, 2012)
- ДокументСтан, досягнення та перспективи інформаційних систем і технологій – 2012(Одеська державна академія холоду, 2012)
- ДокументЕколого-енергетичні проблеми сучасності – 2012(Одеська державна академія холоду, 2012)
- ДокументПроблеми формування здорового способу життя у молоді(Одес. нац. акад. харч. технологій, 2013)
- ДокументОптимізація жирнокислотного складу молочної основи для виробництва напою кисломолочного дитячого харчування(2013) Романченко, С. В.Жоден з існуючих природних жирів, в тому числі й молочний, не задовольняє вимогам нутриціології до продуктів для дитячого харчування, тому одним із завдань розробки молочних продуктів цієї групи є правильна оцінка жирнокислотного складу сировини з метою наступного його корегування і забезпечення оптимального жирнокислотного складу готового продукту.
- ДокументІнноваційна упаковка кулінарних виробів(2013) Чайка, Ж.; Градинар, М.В даній роботі розгядається інноваційна упаковка кулінарних виробів.
- ДокументДослідження дикорослих рослин як пектиновмісної сировини(2013) Жалінський, В. В.Погіршення екологічної ситуації в багатьох країнах СНГ, серед яких і Україна, супроводжується забрудненням навколишнього середовища, води та харчових продуктів. Це потребує проведення профілактичних заходів серед населення та зміни харчового раціону і збагачення його корисними речовинами.
- ДокументГотельний ринок. Перспективи та потенціал готельного ринку України(2013) Алексєєнко, Ю.В даній роботі роглядаються перспективи та потенціал готельного ринку України.
- ДокументИспользование оздоровительных компонентов ЗОЖ студентами специальной медицинской группы(2013) Валькер, А. В.Задачей нашего исследования было определение степени использования студентами специальной медицинской группы оздоровительных компонентов здорового образа жизни, который, как показывают многочисленные исследования, может существенно улучшить их состояние здоровья.
- ДокументДослідження впливу значень санітарно-хімічних показників води, призначеної для мийки скляної тари, на якість вина(2013) Кормош, К. Ю.Хімічний склад вина, його властивість залежать від сукупності багатьох факторів: кліматичних, грунтових умов і рельєфу місць вирощування винограду, агротехнічних прийомів, способів виробництва вина і також способів обробки тари та контролю якості сировини та готової продукції. Однією з актуальніших тем є фізико-хімічний склад води для мийки пляшки, що йдуть для розлива виноматеріалу.
- ДокументЗбагачення макаронних виробів чорницею(2013) Струк, Ю.У роботі показана можливість збагачення макаронних виробів цінною дикорослою сировиною – порошком чорниці. Збагачені вироби мають підвищену харчову цінність, відрізняються фіолетовим забарвленням, приємним смаком, що підвищить конкурентоздатність вітчизняних макаронних виробів.
- ДокументАктуальные задачи развития лечебно-оздоровительного туризма в Украине(2013) Фишер, В.; Мезенцев, В.В данной работе речь идет об актуальных задачах развития лечебно-оздоровительного туризма в Украине.
- ДокументМясные продукты для здорового питания(2013) Федорова, И. А.; Мирон, В. М.В мясных продуктах тенденция здорового питания тесно связана со снижением содержания жира. Однако от его наличия зависит полезность и вкусовые качества продукта, особенно его структура.
- ДокументЭкспресс-метод определения фальсификации безалкогольных напитков(2013) Синица, О. В.В данной работе представлены результаты определения синтетических органических красителей в безалкогольных напитках фирмы «Бон Буассон» и «Натахтари» (производитель «АТ «Ломиси» Грузия Мцхета 3308, с. Натахтари), основанные на способности красителей поглощать электромагнитное излучение в видимой области спектра.
- ДокументТематические мероприятия как один из самых эффективных способов привлечения клиентов в ресторан(2013) Дымов, В.; Самарина, Н.Цель работы - тематические мероприятия как один из самых эффективных способов привлечения клиентов в ресторан.
- ДокументДеякі способи надання макаронним виробам лікувально-профілактичних властивостей(2013) Мяновський, О. В.Розроблення технологій макаронних виробів, що зумовлюють покращання якості, підвищення конкурентоспроможності продукції, сприятиме забезпеченню населення України якісною продукцією вітчизняного виробництва.