Проблеми формування здорового способу життя у молоді (Problems of forming a healthy lifestyle among youth)
Постійне посилання зібрання
Переглянути
Перегляд Проблеми формування здорового способу життя у молоді (Problems of forming a healthy lifestyle among youth) за Дата публікації
Зараз показуємо 1 - 20 з 1847
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- ДокументПроблеми формування здорового способу життя у молоді(Одес. нац. акад. харч. технологій, 2013)
- ДокументОптимізація жирнокислотного складу молочної основи для виробництва напою кисломолочного дитячого харчування(2013) Романченко, С. В.Жоден з існуючих природних жирів, в тому числі й молочний, не задовольняє вимогам нутриціології до продуктів для дитячого харчування, тому одним із завдань розробки молочних продуктів цієї групи є правильна оцінка жирнокислотного складу сировини з метою наступного його корегування і забезпечення оптимального жирнокислотного складу готового продукту.
- ДокументДослідження дикорослих рослин як пектиновмісної сировини(2013) Жалінський, В. В.Погіршення екологічної ситуації в багатьох країнах СНГ, серед яких і Україна, супроводжується забрудненням навколишнього середовища, води та харчових продуктів. Це потребує проведення профілактичних заходів серед населення та зміни харчового раціону і збагачення його корисними речовинами.
- ДокументИспользование оздоровительных компонентов ЗОЖ студентами специальной медицинской группы(2013) Валькер, А. В.Задачей нашего исследования было определение степени использования студентами специальной медицинской группы оздоровительных компонентов здорового образа жизни, который, как показывают многочисленные исследования, может существенно улучшить их состояние здоровья.
- ДокументДослідження впливу значень санітарно-хімічних показників води, призначеної для мийки скляної тари, на якість вина(2013) Кормош, К. Ю.Хімічний склад вина, його властивість залежать від сукупності багатьох факторів: кліматичних, грунтових умов і рельєфу місць вирощування винограду, агротехнічних прийомів, способів виробництва вина і також способів обробки тари та контролю якості сировини та готової продукції. Однією з актуальніших тем є фізико-хімічний склад води для мийки пляшки, що йдуть для розлива виноматеріалу.
- ДокументЗбагачення макаронних виробів чорницею(2013) Струк, Ю.У роботі показана можливість збагачення макаронних виробів цінною дикорослою сировиною – порошком чорниці. Збагачені вироби мають підвищену харчову цінність, відрізняються фіолетовим забарвленням, приємним смаком, що підвищить конкурентоздатність вітчизняних макаронних виробів.
- ДокументМясные продукты для здорового питания(2013) Федорова, И. А.; Мирон, В. М.В мясных продуктах тенденция здорового питания тесно связана со снижением содержания жира. Однако от его наличия зависит полезность и вкусовые качества продукта, особенно его структура.
- ДокументЭкспресс-метод определения фальсификации безалкогольных напитков(2013) Синица, О. В.В данной работе представлены результаты определения синтетических органических красителей в безалкогольных напитках фирмы «Бон Буассон» и «Натахтари» (производитель «АТ «Ломиси» Грузия Мцхета 3308, с. Натахтари), основанные на способности красителей поглощать электромагнитное излучение в видимой области спектра.
- ДокументДеякі способи надання макаронним виробам лікувально-профілактичних властивостей(2013) Мяновський, О. В.Розроблення технологій макаронних виробів, що зумовлюють покращання якості, підвищення конкурентоспроможності продукції, сприятиме забезпеченню населення України якісною продукцією вітчизняного виробництва.
- ДокументСучасні тенденції здорового харчування студентів(2013) Лисицина, Ю. В.Харчування є одним з основних чинників, що впливає на правильний та здоровий розвиток організму. Вчені все більше приходять до висновку, що саме здорове харчування – це шлях до здорового життя та довголіття людини.
- ДокументПерспективы развития диетического питания в заведениях ресторанного хозяйства(2013) Саламатина, С. Е.Учитывая тенденцию и прогнозы по количеству больных сахарным диабетом, возникает необходимость адаптации заведений ресторанного хозяйства под диабетиков.
- ДокументВплив фізичних навантажень на показники функціонального стану студентів молодших курсів(2013) Яготін, Р. С.Однією з найактуальніших проблем у сучасному фізичному вихованні є підбір показників, що дозволять визначати стан функціональної готовності студентів до високого рівня психоемоційних, учбових та соціально-побутових навантажень.
- ДокументЗдорове харчування як складова здорового способу життя(2013) Примачик, Є. А.У наш час невпинно зростає питома вага захворювань, пов'язаних із порушеннями в харчуванні. Низька якість продуктів спричинена недотриманням технології їх виробництва і зберігання, застосуванням мінеральних добрив, великих доз консервантів, хімічних барвників, синтетичних домішок тощо.
- ДокументАналіз перспектив впровадження борошняних виробів з цільного зерна пшениці на підприємства ресторанного господарства(2013) Зайцев, Р. Я.Метою досліджень було провести аналіз технологій виробництва зернового хліба для визначення оптимальних режимів, які дозволять повністю використати потенціал зерна та отримати продукт високої якості.
- ДокументЗначення ігротерапії у вихованні здорової дитини(2013) Лупаренко, С. Є.У психотерапії існує розділ – «ігротерапія», що присвячений питанням використання гри як сильної форми впливу на дитину і сприяє подоланню її психологічних і соціальних труднощів, які перешкоджають особистому й емоційному розвитку.
- ДокументСпортивний туризм як засіб активного відпочинку на свіжому повітрі(2013) Кішенко, А.Тривалі фізичні навантаження, пов'язані з ходьбою або сходженням на гори, з пересуванням на лижах або велосипеді, з перенесенням вантажів, з веслуванням, розвивають нові рухові навички, а перебування на відкритому повітрі в будь-яку погоду сприяє загартовуванню організму.
- ДокументРазвитие винного туризма в Украине(2013) Кобзистая, В. В.В условиях быстрого развития туризма, на рынке туристических услуг появляются всё новые и новые предложения. Одним из таких является тематический туризм.
- ДокументРоль семьи в воспитании отношения к здоровому образу жизни(2013) Семенова, А. Е.Необходимым условием для поддержания ЗОЖ являются личностные качества человека. Общеизвестно, что направленность формирования личности закладывается в семье, в том, что и как ему прививают, определяет его поведение и отношение, в частности к здоровью, своему и других.
- ДокументМолекулярні коктейлі як сучасний тренд у становленні здорового способу життя молоді(2013) Ворков, Є. Р.Технічний прогрес і розвиток науки останнім часом проникають усе глибше в усі сфери нашого життя і вже увійшли в гастрономію. На сьогоднішній день досить широке поширення у вітчизняному ресторанному господарстві має так звана «молекулярна кухня».
- ДокументАмінокислотний склад ізоляту ріпакового шроту як перспективного компоненту ковбасних виробів функціонального призначення(2013) Стинська, І. В.Комбіновані м’ясні продукти виробляють у багатьох країнах у значних об’ємах. Рослинні добавки в їх складі виконують функції емульгаторів, згущувачів, регуляторів вологозв'язуючої та жирозв'язуючої здатності, дозволяючи покращити функціональні властивості м’ясних фаршів, знижувати брак, об’єм відходів, підвищувати вихід готових виробів, а також часто надають їм функціонального спрямування.