Збірник наукових праць молодих учених, аспірантів та студентів (Collection of scientific papers of young scientists, postgraduates and students)
Постійне посилання зібрання
Переглянути
Перегляд Збірник наукових праць молодих учених, аспірантів та студентів (Collection of scientific papers of young scientists, postgraduates and students) за Дата публікації
Зараз показуємо 1 - 20 з 975
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- ДокументЗбірник наукових праць молодих учених, аспірантів та студентів – 2011, Т. 1(Одеська національна академія харчових технологій, 2011)
- ДокументЗбірник наукових праць молодих учених, аспірантів та студентів – 2011, Т. 2(Одеська національна академія харчових технологій, 2011)
- ДокументЗбірник наукових праць молодих учених, аспірантів та студентів - 2012, Т. 2(Одеська національна академія харчових технологій, 2012)
- ДокументЗбірник наукових праць молодих учених, аспірантів та студентів - 2012, Т. 1(Одеська національна академія харчових технологій, 2012)
- ДокументЗбірник наукових праць молодих учених, аспірантів та студентів - 2013(Одеська національна академія харчових технологій, 2013)
- ДокументЗбірник наукових праць молодих учених, аспірантів та студентів(Одеська національна академія харчових технологій, 2014)
- ДокументЗбірник наукових праць молодих учених, аспірантів та студентів - 2015(Одеська національна академія харчових технологій, 2015)
- ДокументКурортные факторы в реабилитации ПТСР(2016) Моронг, А.C.Посттравматические стрессовые расстройства (ПТСР) занимают одно из центральных мест среди новых пограничных расстройств, специально выделяемых в последние десятилетия. Значительная распространенность ПТСР в результате экстремальных переживаний военного времени или различных техногенных и природных катастроф делает актуальной эту проблему для представителей различных отраслей науки и практики, в том числе – курортологии и сферы гостеприимства.
- ДокументРозширення асортименту вафельних виробів підвищеної харчової цінності(2016) Хаванов, В.О.; Фатєєва, А.С.В даній роботі було розглянуто перспективи розширення асортименту вафельних виробів підвищеної харчової цінності.
- ДокументТверді побутові відходи в Україні(2016) Муріна, О.В.Для зменшення відходів в Україні необхідно створити, умови коли підприємцям буде вигідно переробляти побутові відходи. Науковцям розробити нові технології переробки. Комунальним службам – чітко організувати вивіз сміття та розміщення урн і баків, упорядкувати сміттєзвалища. Кожна людина повинна сприяти підтриманню чистоти довкілля: викидати сміття тільки в урни, надавати переваги багаторазовим товарам; брати участь у сортуванні відходів.
- ДокументНеймінг у ресторанному бізнесі, як перший крок до успіху закладу ресторанного господарства(2016) Галкін, О.В.Сьогоденне ведення ресторанного бізнесу докорінно різниться від часів його появи та розвитку в Україні. Якщо раніше процедура підбору назви закладу ресторанного господартва була формальністю, то сьогодні цей процес перетворився на цілу науку, яка має назву – неймінг.
- ДокументТуризм для людей с ограниченными возможностями(2016) Тимченко, А.А.Среди людей с ограниченными возможностями немало любителей туризма. К сожалению, и профессионалы туризма, спорта, экстремальных развлечений нередко становятся инвалидами и продолжают свои путешествия уже с другими возможностями. Туризм инвалидов требует особой организации, особой технологии и оборудования. Впрочем, главное в туризме инвалидов это то, что он должен развиваться, причем как отрасль наукоемкая, требующая новых решений на стыке самых разных наук.
- ДокументЕкологічні аспекти енергозбереження у побуті(2016) Чекал, Г.Л.В даній роботі розглядаються екологічні аспекти енергозбереження у побуті.
- ДокументGastronomic tourism destination as a primary motivation for tourists(2016) Karpliuk, A.M.
- ДокументНапрями збагачення кексів інгридієнтами функціанального призначення(2016) Цьома, Е.Ч.В даній роботі було розглянуто напрями збагачення кексів інгридієнтами функціанального призначення.
- ДокументЧинники формування конкурентоспроможності ринку морозива України(2016) Рубан, М.Л.Метою даної статті є дослідження стану та тенденцій розвитку ринку морозива України та виявлення чинників конкурентоспроможності вітчизняних торгових марок морозива.
- ДокументМ’ясні посічені напівфабрикати з використанням у технології люпинового борошна та дивосилу(2016) Павлишин, С.Є.Метою роботи є розробка м’ясних посічених напівфабрикатів на основі м’яса яловичини з додаванням порошку кореня дивосилу та люпинового борошна.
- ДокументВикористання нетрадиційної сировини в технології бісквітних виробів(2016) Давидяк, А.П.Метою наукової роботи є розширення асортименту виробів з бісквітного тіста, збагачених біологічно – активними речовинами за рахунок використання нетрадиційної сировини – бананового пюре.
- ДокументАналіз сировинної бази коштовного каміння України(2016) Кулеша, В.І.Недостатня вивченість та нераціональне використання сировини робить актуальним питання аналізу сировинної бази коштовного каміння України з метою виявлення перспектив розвитку даної галузі.
- ДокументСучасна розробка нових рецептур та технологій із моркви оздоровчого характеру(2016) Міньковська, Д.В.В даній роботі було проведено сучасну розробку нових рецептур та технологій із моркви оздоровчого характеру.